0

Pandestegt torsk med nektarin/æble/pebersalsa og pasta i ingefærflødesauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Salsa: Befri nektarinerne for sten, skær æblekødet fra kernehuset og rens peberfrugten - snit det hele i fine tern. Hak 1 skalotteløg og 1 renset chili fint og vend det sammen med frugter og peberfrugt, citronsaft, sukker, 1 spsk. olie og ½ bundt finthakket koriander (basilikum kan også bruges). Smag til med salt og peber og lad det trække i 10 min.

Pasta: Hak 2 skalotteløg og 1 fed hvidløg fint og sauter det i en smule olie uden det tager farve. Tilsæt finthakket ingefær (ca. 2 spsk.), 1 flækket chili og hvidvin og lad det koge ind til en tredjedel. Rør hønsefonden i (du kan lave en kraftig hønsefond af 1 dl vand og ½ hønsebouillonterning), reducer til det halve og sigt fonden. Tilsæt fløden, kog ind til den ønskede konsistens og smag til med salt og peber. Kog pastaen al dente (som anvist på emballagen) og vend den sammen med saucen. Smag til med salt og peber og drys med ½ bundt grofthakket koriander.

Fisk: Skær torsken i passende portionsstykker og dup dem tørre. Rør melet sammen med et godt nip salt og peber og vend fiskestykkerne deri. Bank det overskydende mel af og steg fisken gylden og mør på en pande i lige dele smør og olie.

Server sammen med godt brød og en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?