0
Paneret rødspætte med bagt græskar, perlebyg og kaperssauce

Paneret rødspætte med bagt græskar, perlebyg og kaperssauce

Hovedingrediens:
Fisk
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Æg, Bygkerner, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarperlebyg
1 min.
Græskar

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl græskarret grundigt, og fjern evt. urenheder. Du behøver ikke at skrælle det.

Skær græskarret i grove både, og vend dem med olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.

Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt, letsaltet vand i ca. 15 min.

creme fraiche 18%citronkapersrødt æble
10 min.
Kaperssauce

Hak 5-10 kapers pr. kuvert, og vend dem ned i creme fraichen sammen med lidt citronsaft og masser af fintrevet -skal. Krydr med lidt friskkværnet, sort peber.

Skær æblet i tern.

rasprødspættefiletæg2
15 min.
Fisken

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med en gaffel. Kom lidt hvedemel i en anden skål, og raspen i en tredje.

Vend fisken først i mel, drys let af, derefter i æg, og til sidst i rasp.

Varm en stor pande op ved middelhøj varme, og tilsæt en generøs mængde olie og gerne en klat smør. Steg fisken i 2-3 min. på hver side, til den er gylden og flot. Krydr med salt.

30 min.
Anretning

Anret den drænede perlebyg på en tallerken med græskar og æbletern over. Kom saucen henover græskarret og server fisken på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?