Sauce: Smelt 1 tsk. smør i en lille kasserolle, kom kapers og finthakket hvidløg ved og sauter 1 min. Hæld hvidvinen på og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og friskkværnet peber og lad saucen simre til den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Løg: Trim forårsløgene for rødder og tørre blade, men lad dem forblive hele. Kog dem i letsaltet vand til de er lige knapt møre, 5-7 min. afhængig af tykkelse. Dryp dem godt af. Smelt en smule smør på en pande og vend forårsløgene heri 3-4 min. umiddelbart før servering. Krydr med salt og peber.
Fisk: Krydr melet godt med salt og peber og vend fiskefileterne heri. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen. Smelt en god klat smør på panden og steg fileterne gyldne og sprøde. Placer fiskefileterne i ét lag på et stort fad. Skær citronen i lige så mange skiver, som der er fileter og læg en skive på midten af hver filet. Top med lidt friskrevet peberrod og hakket persille.
Server de pyntede fileter med kaperssauce og forårsløg, kogte eller brasede aspargeskartofler, en god grøn salat og evt. dampede ærter til.
Kommentarer og forslag til opskriften