0
Panisse-stegt kyllingelår med gulerods-kikærtesalat

Panisse-stegt kyllingelår med gulerods-kikærtesalat

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Sennep

Fremgangsmåde

Kylling: Del kyllingelårene (se video ovenover) i lår og underlår. Kom stykkerne i en skål og krydr dem med salt og peber samt 2/3 af krydderimixet og vend dem rundt så krydderiet bliver fordelt ligeligt. Vend kyllingestykkerne i først kikærtemel, dernæst lidt mælk (eller kærnemælk hvis du har det) og til sidst kikærtemel igen. Friter stykkerne i rigeligt neutral olie (180 grader), eller steg dem på en pande i godt med olie. Steg til de er gyldne, sprøde og gennemstegte. (det tager ca. 10-12 minutter) Lad kyllingestykkerne dryppe af på køkkenrulle, og drys med lidt salt.

Kikærtesalat: Dræn kikærterne og skyl dem grundigt.

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern

Pres saften fra appelsinerne

Skyl, pluk og hak koriander

Vend kikærter, revede gulerødder, hakket koriander sammen med det sidste krydderimix samt generøse mængder af din bedste olivenolie – smag til med lidt sukker samt salt og peber

Anretning: Som vist

Skagenfoods southern fried chicken spices: 27% paprika, 20% hvid peber, 13% hvidløgspulver, 6% stødt ingefær, 7% sennepsfrø, 7% løgpulver, 6% sellerisalt, 4% salt, 4% basilikum, 4% timian, 2% oregano.

Bonusinfo

Southern fried chicken spices indeholder:

27% paprika, 20% hvid peber, 13% hvidløgspulver, 6% stødt ingefær, 7% sennepsfrø, 7% løgpulver, 6% sellerisalt, 4% salt, 4% basilikum, 4% timian, 2% oregano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?