0
Panzanella med tomater, kapers og avocado
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ølandshvedeboller
1 min.
Brød

Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft.

Skær brødet i tern, og fordel dem ud på en bageplade. Bag dem i ovnen i ca 20 min., til de er sprøde, og har taget en smule farve.

tomaterrødløghvidløg
5 min.
Tomater

Skyl tomaterne, og skær dem i grove firkanter.

Skræl hvidløg og rødløg, og snit begge dele i super tynde strimler.

Kom tomat og løg op i en skål, og krydr generøst med salt og friskkværnet, sort peber. Rør grundigt rundt, og lad det trække indtil servering.

squashbasilikumavokadokaperskikærter
10 min.
Grønt

Skyl squash, og skræl avocado.

Skær begge dele i store tern. 

Hak 4-6 kapers pr. kuvert groft med en kniv.

Pluk basilikum ud i blade. Snit de blødeste af stilkene fint med en kniv.

Dræn kikærterne grundigt for vand.

Bland alle ovenstående ingredienser i en skål, og krydr med lidt salt, et skud olivenolie og friskkværnet peber.

25 min.
Brød

Tag brødet ud af ovnen, og lad det smide den værste varme. Tag tomaterne op af skålen, og kom dem over i skålen med grønt.

Sørg for, at alt saften fra tomaterne bliver tilbage i skålen. Pisk lidt olivenolie ned i, og vend brødet rundt heri, så det suger marinaden.

30 min.
Anretning

Vend alle ingredienserne sammen. Anret din panzanella i en dyb tallerken, og spis den med det samme!

Velbekomme!

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?