Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft.
Skær brødet i tern, og fordel dem ud på en bageplade. Bag dem i ovnen i ca 20 min., til de er sprøde, og har taget en smule farve.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove firkanter.
Skræl hvidløg og rødløg, og snit begge dele i super tynde strimler.
Kom tomat og løg op i en skål, og krydr generøst med salt og friskkværnet, sort peber. Rør grundigt rundt, og lad det trække indtil servering.
Skyl squash, og skræl avocado.
Skær begge dele i store tern.
Hak 4-6 kapers pr. kuvert groft med en kniv.
Pluk basilikum ud i blade. Snit de blødeste af stilkene fint med en kniv.
Dræn kikærterne grundigt for vand.
Bland alle ovenstående ingredienser i en skål, og krydr med lidt salt, et skud olivenolie og friskkværnet peber.
Tag brødet ud af ovnen, og lad det smide den værste varme. Tag tomaterne op af skålen, og kom dem over i skålen med grønt.
Sørg for, at alt saften fra tomaterne bliver tilbage i skålen. Pisk lidt olivenolie ned i, og vend brødet rundt heri, så det suger marinaden.
Vend alle ingredienserne sammen. Anret din panzanella i en dyb tallerken, og spis den med det samme!
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()