0
Pappardelle alla arrabbiata med kotelet og chilistegte zucchini

Pappardelle alla arrabbiata med kotelet og chilistegte zucchini

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bredbladet persillehvidløggrøn zucchini
1 min.
Grønt og ost:

Pluk og hak persille. Pil og hak hvidløg. Skær zucchini i tynde skiver.

Riv parmesanen fint.

15 min.
Kotelet og chilistegte zucchini

Steg koteletten (se video ovenover) i lidt neutral olie på en god pande ved hård varme (se evt. video) i 2-3 min. på hver side. Tag koteletterne af, (se video ovenover)og lad dem hvile lunt og tildækket, mens du laver sauce og pasta.

Kom de skiveskårne zucchini på panden, hvor du stegte koteletterne. Ste (se video ovenover)g ved høj varme, til de begynder at blive gyldne. Krydr med salt og peber, og kom hakket hvidløg og persille på (brug det halve af persillen her).

Skagenfood tomatsugochiliflagerpappardellebredbladet persillepecorino romano
20 min.
Pappardelle alla arrabbiata

Kog tomatsaucen op, og smag den til med lidt chili til din ønskede styrke. Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Kom pastaen i et dørslag. Vend den i tomatsaucen sammen med det sidste persille og halvdelen af parmesanen.

25 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys det sidste parmesan over ved bordet. Skær evt. koteletterne i ultratynde skiver, og vend dem sammen med pasta og stegte zucchini, eller gør som her, og server en hel kotelet dertil.

Bonusinfo

Husk at salte vandet godt! En klog italiener lærte mig i sin tid, at vandet skal være salt som en tår af Middelhavet! Om du ønsker at komme lidt olie i vandet er til gengæld lidt af et individuelt spørgsmål! Jeg har ALTID gjort det! Hvorfor? Fordi nogen har sagt til mig, at man SKAL! Men det er vist i virkeligheden ikke så vigtigt :-) 

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?