0
Chitarra alla arrabbiata med kotelet og chilistegte zucchini

Chitarra alla arrabbiata med kotelet og chilistegte zucchini

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel

Fremgangsmåde

  1. Skyl, pluk og hak persille.
  2. Pil og hak hvidløg
  3. Skyl, og skær zucchini i tynde skiver.
  4. Steg koteletten (se video ovenover) i lidt neutral olie, på en god pande ved hård varme (se evt. video) i 2-3 minutter på hver side. Tag koteletterne af og lad dem hvile lunt og tildækket, mens du laver sauce og pasta.
  5. Kom de skiveskårede zucchini på panden, hvor du stegte koteletterne. Steg ved høj varme, til de begynder at blive gyldne. Krydr med salt og peber, og kom hakket hvidløg og persille på (brug det halve af persillen her).
  6. Kog tomatsauce op, og smag den til med lidt chili til din ønskede styrke.
  7. Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand efter anvisningen på pakken. Det er vigtigt at kogetiden er kort, brug en stor gryde og rør jævnligt i pastaen så de løsner sig fra hinanden.
  8. Kom pastaen i et dørslag, og vend den i tomatsaucen sammen med det sidste persille samt halvdelen af parmesanen, der er revet fint.
  9. Skær evt. koteletterne i ultratynde skiver, og vend dem sammen med pasta og stegte zucchini, eller gør som her og server en hel kotelet dertil.
Anretning

Som vist på billedet. Riv det sidste parmesan over ved bordet.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?