0

Paprikakrydret rødspætte med tomat/avokado/fetasalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Salat: Skyl salatbladene, slyng dem tørre og bred dem ud på et stort fad. Halver cherrytomaterne og hak rødløget fint. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i store tern. Fordel først tomater, så avokado og dernæst feta på. Drys rødløg på salaten, dryp med limesaft og olivenolie og krydr med salt og peber.

Fisk: Bland mel, paprika, salt og peber sammen og vend fiskefileterne deri. Smelt smørret og steg fileterne gyldne på begge sider. Anret fileterne med en lille limebåd på hver.

Server retten med små hele bagte kartofler, grillede peberfrugter og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften