Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader.
Del kyllingelårene i over og -underlår, og massere chicken rub-krydderiet ind i kødet. Brun lårene i olie på en pande, der kan gå i ovnen.
Sæt en stor gryde vand over at koge til spaghettien.
Hak hvidløget fint. Skyl persillen og hak fint. Riv parmesanen fint. Del tomaterne i halve på den lange led.
Stil panden i ovnen i omkring 15 min. til kyllingestykkerne er gennemstegt. Kødet må ikke være rødt, og kødsaften skal være klar.
Sæt spaghettien over at koge i saltet vand.
Når kyllingen er færdig, tages den ud af ovnen, og lægges på en tallerken.
Panden, som kyllingen er bagt i, sættes over ved høj varme. Steg tomater og hvidløg i lidt ekstra olie i panden, til tomaterne bliver bløde.
Smag til med salt, peber og evt. en smule sukker, og vend persillen ned i tomaterne.
Vend spaghettien ned i tomatsaucen sammen med halvdelen af den revne parmesan.
Anret kyllingen ovenpå spaghettien, og drys med det sidste parmesan.
Sort og rosa peber, oregano, timian, merian, koriander, stærk paprika, søde paprikaflager, hvidløg, gul sennep og urteboullion.*
Alle ingredienser er økologiske.
Urtebouillonen er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()