Grønt: Hak hvidløgene fint, skær squashene i tern på 1 cm og del tomaterne i kvarte. Varm lidt olie og smør op på en pande og sauter hvidløg og squash 5 min. ved middel varme. Skru op for varmen, tilsæt tomaterne og varm igennem. Knus grøntsagerne let - fx med et piskeris - og sauter til det hele er mørt. Vend grofthakkede basilikumblade i og smag til med citronsaft, salt og peber.
Fisk: Del fiskene i ca. 10 cm lange stykker og dup dem tørre. Rør mel, parmesan, salt og peber sammen og vend fiskestykkerne deri - giv dem et let pres, så paneringen hænger ved. Smelt lige dele smør og olie i en pande og steg stykkerne gyldne og møre - ca. 3 min. på hver side.
Server sammen med små ristede kartofler og en sprød grøn salat.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften