0
Pasta a la stroganoff med cremede svampe og hakket okse

Pasta a la stroganoff med cremede svampe og hakket okse

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blandede svampeløghvidløgbredbladet persille
1 min.
Klargøring
  1. Sæt en stor gryde saltet vand over at koge til pastaen.

  2. Løg og hvidløg hakkes mellemfint.

  3. Persillen skylles, slynges tør og hakkes fint.

  4. Svampene renses, og skæres i mundrette stykker.
10 min.
Sauce
  1. Pastaen sættes over at koge til den er al dente.  Når den er færdig, drænes den og hældes tilbage i gryden.  Gem et par dl af kogevandet til senere.

  2. Svampene steges på en meget varm pande uden fedtstof, til de begynder at "hvine". Ryst panden hele tiden. Efter et par minutter tilsættes løg og hvidløg sammen med en god smørklat eller olie.
    Skru ned for varmen, og lad det stege, til løgene begynder at blive gennemsigtige.

  3. Svampeblandingen hældes over på en tallerken, og kødet steges til det ikke længere er lyserødt. Hæld svampene tilbage på panden sammen med bechamelsaucen.  
    Spæd op med kogevand fra pastaen, til du får en cremet konsistens, og smag til med salt og peber.

  4. Vend kød/svampesaucen ned i pastaen.
30 min.
Anretning
  1. Vend persillen ned i pastaen, og servér retten enten i gryden eller på et fad.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.

Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)   

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?