0
Pasta med stegt squash, spinat og hasselnødder

Pasta med stegt squash, spinat og hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hasselnødder, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashhasselnøddekernerspinathvidløgbasilikum
1 min.
Forbered det grønne

Start med at sætte en stor grydefuld vand til pasta over at koge - husk et godt skud salt.

Skær squashen i tern på ca. 1x1 cm.

Snit hvidløget super tyndt.

Hak nødderne groft med en kniv. 

Pluk basilikum ud i blade.

Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit bladene fint med en kniv.

spaghetti
10 min.
Steg squashen

Sæt en pande over med mellem varme. og tilsæt squash og hvidløg. Lad det stege sammen, til squashen er mør og lige har taget lidt farve i kanterne. Træk panden af varmen, og vend spinaten rundt på panden, blot så den lige falder lidt sammen af restvarmen.

Krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber.

Kog pastaen i vandet, når det bulderkoger. Se anvisning på pakken.

græsk yoghurt, 10%citron
15 min.
Forbered saucen

Kom yoghurten op i en skål, sammen med ca. 1 spsk olivenolie pr. kuvert og ca. 1 tsk. citronsaft pr. kuvert.

Når pastaen er al dente, kommer du ca. 1 spsk. kogevand pr. kuvert op i yoghurten. og dræner resten af kogevandet væk fra pastaen. Kom pastaen op i skålen, og vend grundigt rundt, så pastaen bliver dækket i sauce.

25 min.
Anretning

Anret den cremede pasta med det samme i en dyb tallerken med squashblanding, hakkede nødder og basilikumblade ovenpå.

Velbekomme! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?