Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor grydefuld vand over til pasta. Husk et stort skud salt.
Kom creme fraichen i en skål, og smag den til med karryblandingen og lidt salt.
Del broccoli i små ensartede buketter. Når vandet koger, tilsætter du broccolibuketter, og blancherer dem i 2-3 min. Tag buketterne op igen, og lad dem dampe af på en tallerken.
Bring vandet i kog igen, og kog pastaen, til den er al dente. Smag dig frem. Sigt herefter vandet væk, og skyl pastaen kort under den kolde hane.
Varm en stor pande op ved høj varme, tilsæt en smule olivenolie, og steg fisken på skindsiden i 3-4 min. og derefter ca. 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og friskværnet sort peber.
Vend pasta, brud af ost, broccoli og skyllet og drænet spinat sammen i en skål med lidt olivenolie. Krydr med friskværnet sort peber. Du kan vende karrydressingen sammen med salaten eller servere den ved siden af. Server laksen på siden.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kundekommentarer ()