0
Pastasalat med broccoli og stegt laks
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Grydecreme fraiche 18%madras karry
1 min.
Rør dressing

Sæt en stor grydefuld vand over til pasta. Husk et stort skud salt.

Kom creme fraichen i en skål, og smag den til med karryblandingen og lidt salt.

broccolipenne pasta
5 min.
Kog broccoli

Del broccoli i små ensartede buketter. Når vandet koger, tilsætter du broccolibuketter, og blancherer dem i 2-3 min. Tag buketterne op igen, og lad dem dampe af på en tallerken.

Bring vandet i kog igen, og kog pastaen, til den er al dente. Smag dig frem. Sigt herefter vandet væk, og skyl pastaen kort under den kolde hane.

pandeASC laks med skind
15 min.
Steg fisken

Varm en stor pande op ved høj varme, tilsæt en smule olivenolie, og steg fisken på skindsiden i 3-4 min. og derefter ca. 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og friskværnet sort peber.

Kota-ost
20 min.
Anretning

Vend pasta, brud af ost, broccoli og skyllet og drænet spinat sammen i en skål med lidt olivenolie. Krydr med friskværnet sort peber. Du kan vende karrydressingen sammen med salaten eller servere den ved siden af. Server laksen på siden.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?