0

Peberfrugter fyldt med laks og gedeost

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Flæk peberfrugterne på langs. Skær laksen og gedeosten i små stykker. Fyld laks, ost, oliven og cherrytomater i de halverede peberfrugter. Fordel 5 g olie til bagning over fyldet i peberfrugterne.

Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter - til fyldet er gyldent.

Dressing: Hak kapers og 2 spsk. persille sammen med en skarp kniv på et spækbræt. Bland det sammen med 10 g olie, citronskal, citronsaft, salt og peber.

Server peberfrugterne med dressingen oven på og pynt med klippet persille.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?