Start med at sætte perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et godt skud salt.
Kog i ca. 15 min., til byggen er mør, og lad den trække i vandet indtil servering.
Skyl broccoli og pluk i små buketter. Kom det op i en gryde med et skud salt og vand, så broccoli er dækket.
Damp broccolien under låg i 3-5 min., til de er møre med bid.
Skyl æble, og skræl skalotteløg.
Skær æblet i tern, og hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.
Skyl squashen, og skær den ligeledes i tern.
Skær mørbraden ud i tynde strimler.
Rist græskarkernerne et minut eller to på en pande i en smule olivenolie. Krydr med lidt salt.
Rør masser af citronsaft og fintrevet citronskal i yoghurten.
Vend skalotteløg og squash sammen med yoghurten.
Dræn perlebyggen for vand, og smag til med lidt salt og et par dråber olivenolie.
Anret byggen i en dyb tallerken med dampet broccoli ovenpå. Kom de cremede squashtern rundt omkring, og slut af med at drysse mørbrad, græskarkerner og æbler ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()