Sæt en stor gryde saltet vand over at koge. Kog nudlerne når vandet koger til de er møre. Se pakken.
Rens svampene og skær dem i tykke skiver.
Skræl løgene og skær dem i tynde både. Skræl ingefæren og snit den i tynde stænger. Skyl broccoli og skær den ligeledes tyndt.
Skyl korianderne og skær den igennem en gang eller to.
Find en stor gryde og tilsæt en smule olivenolie. Steg først svampene godt af i nogle minutter. Tag dem op af gryden, tilsæt lidt nyt olie og steg løgene til de falder lidt sammen - ca. 2-3 min. Tilsæt ca. 1/2 liter vand pr kuvert og misoen til gryden. Bring den stille og roligt i kog og tilsæt herefter svampe og ingefær. Smag til med salt og soya.
Anret nudlerne i en dyb tallerken med den rå broccoli ovenpå. Hæld den brandvarme suppe henover og slut af med at komme koriander på suppen.
Velbekomme!
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()