0
Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Æbleremoulade: 1-2 æbler (fx cox orange) og 1 løg skæres i meget fine tern. Røres sammen med remoulade, 4 spsk. hakket persille, krydderier efter eget valg (vi foreslår karry og sukker) samt ymer (eller cremefraiche 18 %). Stilles i køleskabet mens fisken og det øvrige tilbehør tilberedes.

Fisk: Dup fileterne tørre og vend dem i en blanding af mel, hakket persille, salt og peber. Steg dem på en pande i en blanding af smør og olie.

Server fisk og æbleremoulade sammen med kartofler og en skål grøn salat.

Denne ret er et sikkert hit hos alle fiskeelskere - såvel børn som voksne.

Tips: Hvis du har god tid, kan du lave din egen remoulade til æbleremouladen: Bland Piccalilly remouladepuré med græsk/tyrkisk yoghurt (ca. halvt af hver). Lad den trække lidt og smag til med salt, peber og evt. ekstra puré (Piccalilly remouladepuré kan købes i de fleste større supermarkeder).

Hvad med også at prøve?

Nye danske kartofler

NYHED! Sommeren er over os og de første nye danske øko kartofler har meldt sin ankomst.

Majs Kassen

Store og flotte økologiske sukkermajs er smagen af sommer. Perfekt til en hyggelig grillaften.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?