0
Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Mælk, Gluten, Æg, Hvedemel, Sennep

Fremgangsmåde

Æbleremoulade: 1-2 æbler (fx cox orange) og 1 løg skæres i meget fine tern. Røres sammen med remoulade, 4 spsk. hakket persille, krydderier efter eget valg (vi foreslår karry og sukker) samt ymer (eller cremefraiche 18 %). Stilles i køleskabet mens fisken og det øvrige tilbehør tilberedes.

Fisk: Dup fileterne tørre og vend dem i en blanding af mel, hakket persille, salt og peber. Steg dem på en pande i en blanding af smør og olie.

Server fisk og æbleremoulade sammen med kartofler og en skål grøn salat.

Denne ret er et sikkert hit hos alle fiskeelskere - såvel børn som voksne.

Tips: Hvis du har god tid, kan du lave din egen remoulade til æbleremouladen: Bland Piccalilly remouladepuré med græsk/tyrkisk yoghurt (ca. halvt af hver). Lad den trække lidt og smag til med salt, peber og evt. ekstra puré (Piccalilly remouladepuré kan købes i de fleste større supermarkeder).

Hvad med også at prøve?

Kæmperejer / Gambas

Huskokken og mange af verdens førende kokke kalder dette en af ​​de bedste (store) rejer i verden - og vi modsiger dem ikke. Vildtfanget fra et beskyttet og bæredygtigt fiskeri i det iskolde og rene hav ud for argentinas kyst! Fantastisk delikat saftighed, smag og struktur der minder om en mellemting mellem rejer og hummer. Så lækkert! Perfekte på grillen her til sommer.

Søkogte Skagen rejer

Vores lækre hele søkogte rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?