Æbleremoulade: 1-2 æbler (fx cox orange) og 1 løg skæres i meget fine tern. Røres sammen med remoulade, 4 spsk. hakket persille, krydderier efter eget valg (vi foreslår karry og sukker) samt ymer (eller cremefraiche 18 %). Stilles i køleskabet mens fisken og det øvrige tilbehør tilberedes.
Fisk: Dup fileterne tørre og vend dem i en blanding af mel, hakket persille, salt og peber. Steg dem på en pande i en blanding af smør og olie.
Kartofler: Rengør kartoflerne og skær dem i både. Læg dem i en bradepande, dryp med olivenolie og drys med groft salt. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
Server fisk og æbleremoulade sammen med kartofler og gulerodsstave.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften