0

Persillestegt skærisingfilet med æbleremoulade og kartoffelbåde

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Æg, Sennep, Mælk, Skærising, Hvedemel

Fremgangsmåde

Æbleremoulade: 1-2 æbler (fx cox orange) og 1 løg skæres i meget fine tern. Røres sammen med remoulade, 4 spsk. hakket persille, krydderier efter eget valg (vi foreslår karry og sukker) samt ymer (eller cremefraiche 18 %). Stilles i køleskabet mens fisken og det øvrige tilbehør tilberedes.

Fisk: Dup fileterne tørre og vend dem i en blanding af mel, hakket persille, salt og peber. Steg dem på en pande i en blanding af smør og olie.

Kartofler: Rengør kartoflerne og skær dem i både. Læg dem i en bradepande, dryp med olivenolie og drys med groft salt. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.

Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

Server fisk og æbleremoulade sammen med kartofler og gulerodsstave.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?