Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl blomkålen, og pluk/skær den ud i mundrette buketter. Husk også at bruge stokken.
Vend stykkerne med lidt olivenolie, krydderblanding og lidt salt. Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i ca. 25 min., til de har taget godt med farve, og er møre med lidt bid.
Riv agurken på den grove side af et råkostjern. Knug den revne agurk let med hænderne, og hæld vandet væk. Vend agurk sammen med yoghurt og fintrevet hvidløg efter smag. Krydr med lidt olivenolie, salt og godt med friskkværnet sort peber.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg falafelkuglerne gyldne og sprøde på alle sider.
Lun pitabrødene i ovnen i 2-3 min.
Anret pitabrødene ved bordet med falafler, blomkål og raita.
Vadouvan en aromatisk indisk karry, der er inspireret af det franske køkken.
Indeholder: Spidskommen, sennepskorn, kardemomme, bukkehornsfrø, chili, gurkemeje, karryblade, muskatnød og nelliker.
Kundekommentarer ()