Skyl rødkål, agurk og mynte.
Snit rødkålen super tyndt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Vend rødkålen med masser af limesaft og lidt salt i en skål. Knug den gerne et par gange.
Pluk mynten ud i blade, og hak dem groft.
Skær agurken i små tern.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt en generøs mængde neutral olie. Form små kugler af falafelfarsen, og steg dem gyldne og sprøde på panden. Lad dem ligge efterfølgende på lidt fedtsugende papir.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Anret risene i en dyb tallerken med falafel, agurk, mynte, syrlig kål, harissa og yoghurt ovenpå.
Velbekomme!
Skagenfoods egen klassiske falafelfars er inspireret af det mellemøstlige køkken. Falafelfarsen er lavet på økologiske kikærter og rørt med persille, citronskal, hvidløg og spidskommen.
Det er piv-nemt og drøn lækkert!
Form farsen til falafler svarende til en spiseskefuld fars, og tilbered dem på én af følgende måder:
Anvend neutral olie som f.eks. raps- eller vindruekerneolie ved tilberedning.
Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.
Kundekommentarer ()