Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først
1. Soigner og skyl alle grøntsager grundigt.
2. Skær tomat og agurk i tern, krydr med salt og peber, og vend med lidt sriracha sauce. Pas på, det er stærkt.
3. Skræl og riv gulerødder på et rive- eller mandolinjern i tynde strimler.
4. Kog kokosmælk op med peanutbutter og en smule srirachasauce. Kog ind til en cremet konsistens, og smag til med salt.
5. Del fisken i små bidder på 2-3 cm.
6. Krydr fisken med salt og peber.
7. Vend fiskestykkerne i en skål med lidt hvedemel. Vend dem derefter i en anden skål med sammenpisket æg, og vend dem til sidst i rasp.
8. Friter nuggets i masser af neutral olie ved ca. 180 grader (når det syder omkring en tændstik, er olien varm nok) til de er gyldne, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
9. Drys med lidt salt.
10. Fugt pitabrødene med lidt koldt vand, og lun dem i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter.
Anretning: Som vist på billedet med det sidste srirachasauce og peanut-dip fyldt i pita'erne, eller sæt evt. det hele på bordet og lav saml-selv pita.
8. Friter nuggets i masser af neutral olie ved ca. 180 grader (når det syder omkring en tændstik, er olien varm nok) til de er gyldne, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
9. Drys med lidt salt.
10. Fugt pitabrødene med lidt koldt vand, og lun dem i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter.
Anretning: Som vist på billedet med det sidste srirachasauce og peanutdip fyldt i pitaerne, eller sæt evt. det hele på bordet
og lav saml-selv pita.
Kundekommentarer ()