0
Store pita med mexi-kødboller og coleslaw
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Selleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekødsnittet kål & gulerodMexicansk krydderiblanding (stærk)rødløgstore pita / somuncoleslaw kryddericreme fraiche 18%
1 min.
Klargøring

Halvdelen af rødløget hakkes meget fint. Den anden halvdel skæres i ultra-tynde strimler.

Det hakkede rødløg æltes sammen med kød, taco-krydderi, lidt salt og peber.
Form 6 små flade boller pr. person af farsen, og steg dem i olie på en pande.

De snittede grøntsager krammes grundigt med 1 tsk. groft salt pr. person i en skål, til de falder let sammen. Skyl grøntsagerne grundigt for at få saltet ud, og kram vandet grundigt ud. Man må godt lægge lidt kræfter i.

Vend grøntsagerne sammen med creme fraiche i skålen, og smag til med coleslaw-krydderi, salt og peber.

30 min.
Anretning

Pitaerne lunes, dele i halve og sættes på bordet sammen med coleslaw, kødboller og de snittede rødløg.

~Velbekomme ~

 

 

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprikaflager, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% hvidløgspulver, 5% løgpulver,  5% cayenne, 5% røget stærk paprika

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?