Halvdelen af rødløget hakkes meget fint. Den anden halvdel skæres i ultra-tynde strimler.
Det hakkede rødløg æltes sammen med kød, taco-krydderi, lidt salt og peber.
Form 6 små flade boller pr. person af farsen, og steg dem i olie på en pande.
De snittede grøntsager krammes grundigt med 1 tsk. groft salt pr. person i en skål, til de falder let sammen. Skyl grøntsagerne grundigt for at få saltet ud, og kram vandet grundigt ud. Man må godt lægge lidt kræfter i.
Vend grøntsagerne sammen med creme fraiche i skålen, og smag til med coleslaw-krydderi, salt og peber.
Pitaerne lunes, dele i halve og sættes på bordet sammen med coleslaw, kødboller og de snittede rødløg.
~Velbekomme ~
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kommentarer og forslag til opskriften