0
Pita med kyllingenuggets og schriacha sauce
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fremgang:

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

1. Start med at soignere og skylle alle grøntsager grundigt.

2. Skær tomater i både, skær avocado og agurk i skiver, snit løg og top fint, skræl og riv gulerødder og skær salat i mundrette stykker.

3. Anret revne gulerødder og alle de andre grøntsager på et fad.

4. Kom schriacha sauce i små skåle.

5. Kom nuggets på bagepapir på en bageplade, og steg dem i en forvarmet ovn ved 210 grader i 10-15 minutter, til de er gennemvarme og sprøde.

6. Alternativt kan nuggets steges sprøde på en pande i lidt olie/smør i ca. 2-3 minutter på hver side.

7. Fugt pitabrødene med lidt koldt vand, og lun dem i ovnen ved 210 grader i 2-3 minutter.

8. Kom yoghurt i små skåle.

Anretning: Som vist på billedet eller sæt evt. det hele på bordet og lav saml-selv pita.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?