Du skal normalt starte i god tid, hvis du vil servere pulled pork, men her har vores slagter gjort arbejdet for dig. Kødet leveres i en vacumpose, hvor det er tilberedt sous vide.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd grillen til indirekte varme - gerne fuld skrald + 250 grader.
Riv kødet fra hinanden med 2 gafler, til du får pulled pork. Fyld pita med pulled pork og coleslaw, og spis kartofler til. Tilføj evt. ekstra harissa efter smag.
Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kundekommentarer ()