0
Pitabrød med fasanbryst, urtesalat og røget chilidressing

Pitabrød med fasanbryst, urtesalat og røget chilidressing

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
persillegrønkålløgcitron
1 min.
Salat

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil løget, og skyl kålen grundigt. Skær bladene fra stilken på kålen, og del løgene i 2 halve.

Spred begge dele ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i 1 spsk. olie pr. person, lidt salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

Skyl persillen grundigt, og afdryp den for vand.

Når de bagte grøntsager er kølet af, hakkes de fint sammen med persillen. Kom det hele op i en skål, og vend med lidt citronsaft og revet -skal. Smag til med salt og peber.

græsk yoghurt, 10%Chipotle (røget chili)Lys eddikesukker
15 min.
Dressing

Kom yoghurten i en skål sammen med chilipulveret (pas på, det er stærkt!).

Smag til med salt, eddike og lidt sukker.

20 min.
Kød

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1-2 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er lige netop gennemstegt.

Skær kødet i tynde skiver lige før servering, og krydr med salt og peber.

store pita / somun
25 min.
Pitabrød

Bag eller rist pitabrødene som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødet efter eget ønske med det stegte kød, urtesalat og dressing.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?