Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Skyl alle grøntsagerne. Skær tomaterne i halve, agurken i små tern, og skær squashen ud i skiver.
Snit rødløget super tyndt med en skarp kniv eller et mandolinjern. Vend rødløgene med lidt salt, masser af fintrevet citronskal, citronsaft og krydderblandingen.
Varm en pande godt op, og kom en lille smule olie på. Steg squashen et par minutter, så de tager godt med farve. Kom dem op til rødløgene, og vend godt rundt.
Pil hvidløgene, og riv dem fint. Vend yoghurten med hvidløget, og smag til med lidt salt og godt med friskkværnet peber.
Fugt brødene med nogle dråber vand, og lun dem i ovnen, til de er varme - ca. 3-4 min.
Anret brødene med alle grøntsagerne og en god skefuld raita.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()