0
Pizza ala norma med aubergine og basilikum
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
auberginehvidløgflåede og hakkede tomater
1 min.
Aubergine og tomat

Start i så god tid som muligt med at tænde ovnen på 230-250 grader. Tænd også for grillfunktionen. Sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.

Skyl aubergine, og skær den i tynde skiver med en kniv. Bred skiverne ud på en bageplade, og dryp med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.

Bag aubergineskiver under grillen i ovnen, til de har taget godt med farve og er møre. Hold godt øje!

Pil hvidløg, snit det fint, og sauter det af i en pande i rigeligt olivenolie. Det må kun lige tage farve i kanterne. Tilsæt så de hakkede tomater, og lad det hele koge igennem i 5-7 min., til det meste vand er fordampet. Smag til med lidt salt.

pizzadej - på surdejfrisk mozzarella
15 min.
Pizza

Rul pizzadejen tyndt ud på et melet bord. Fordel tomatsauce, plukket mozzarella og aubergineskiver på pizzaen, og bag den i ovnen, til kanten er gylden og flot.

basilikumpecorino romano
30 min.
Anretning

Riv pecorinoen fint over pizzaerne, når de kommer ud af ovnen, og slut af med plukket basilikum og nogle dråber olivenolie.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?