0
Pizza bianca med blødt æg, kapers og kartofler

Pizza bianca med blødt æg, kapers og kartofler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Pizza
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflerkapers
1 min.
Fyld

Tænd din ovn i så god tid som muligt på 250 grader. Sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.

Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem i papirstynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kom skiverne op i en skål sammen med et godt drys salt og vand, så det dækker. Vend godt rundt, og lad kartoflerne trække til senere.

Hak kapers groft med en kniv.

pizzadej - på surdejæg2creme fraiche 38%
10 min.
Pizza

Rul pizzadejen ud på et godt melet bord, og smør creme fraiche ud på hver bund. 

Dræn kartoflerne grundigt, og dup dem tørre med et viskestykke.

Fordel kartoflerne på pizzaen, uden at de overlapper for meget. Drys kapers henover, og krydr med salt og godt med friskkværnet, sort peber. Kom gerne nogle dråber olivenolie over også.

Bag pizzaen, til den er flot gylden i ca. 10 min. 3-4 min. inden den er færdig, slår du et æg ud i midten, og lader det bage med til hviden har sat sig, men blommen er blød.

pecorino romanocitron
45 min.
Anretning

Når pizzaerne kommer ud af ovnen, river du lidt fintrevet citronskal og masser af fintrevet pecorino over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?