0
Pizza bianca med kapers, æg og rucola
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kaperssquash
1 min.
Forbered fyldet

Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft og sæt en pizzasten ind, hvis du har.

Skær squashen i tynde skiver med en kniv, eller et mandolinjern, hvis du har.

Hak kapers groft med en kniv. Du skal bruge ca. 6-8 kapers pr. pizza.

pizzadej - på surdejkaperssquashægmascarpone
5 min.
Lav pizzaen

Rul pizzadejen ud på et godt melet bord, og smør mascarpone ud på hver bund. 

Fordel squash på pizzaen, uden at de overlapper for meget. Drys kapers henover, og krydr med salt og godt med friskkværnet, sort peber. Kom gerne nogle dråber olivenolie over også.

Bag pizzaen ca. 10 min. til den er flot gylden. 3-4 min. inden den er færdig, slår du et æg ud i midten, og lader det bage med til hviden har sat sig, men blommen stadig er blød. 

rucolacitronparmigiano reggiano (Parmesan)
30 min.
Anretning

Når pizzaerne kommer ud af ovnen, river du lidt fintrevet citronskal og masser af fintrevet parmesan over. Slut af med at komme rucola på.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?