0
Pizza bianca med ventréche, squash og spinat
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej
1 min.
Pizza

Tag gerne pizzadejen ud af køleskabet en 1/2 time før brug.

Tænd ovnen på 250-275 grader, og sæt en pizzasten ind, hvis du har en. Hvis ikke, kan du bruge en flad bageplade. Tænd gerne ovnen i god tid, hvis det er muligt.

ventrèchesquashløgbabyspinatcitron
5 min.
Grønt

Skræl løget, og snit det i så tynde ringe som muligt.

Skyl squashen, og skær den i tern på ca. 1x1 cm. Vend squashtern og spinat sammen i en skål, og tilsæt godt med citronsaft og fintrevet -skal.

Skær kødet i lignende tern med en kniv. Rist kødet på en pande, til det har taget lidt farve, og lad det herefter ligge på et stykke køkkenrulle.

creme fraiche 38%pecorino romano
10 min.
Pizza

Pak dejen forsigtigt ud med mel på hænderne. Dejen skal ikke æltes sammen. (brug 1 kugle dej pr. pizza).

Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på ca 20-25 cm. Rul fra midten og ud, og brug masser af mel på bordet.

Fordel creme fraichen på hver pizza, og læg løg og kød på. Krydr med godt med friskkværnet peber, lidt salt og et par dråber olivenolie.

Bag en pizza af gangen, til de er flotte og gyldne. 

 

35 min.

Kom squash og spinat ovenpå, når pizzaen kommer ud af ovnen, og slut af med godt med revet pecorino.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?