0
Pizza bianco med østershatte, syltede løg og rucola
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødløgsukkereddike
1 min.
Lav de syltede løg

Tænd ovnen på 230-250 grader varmluft. Sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.

Snit rødløgene helt tyndt med en skarp kniv. Pisk en syltelage sammen af lige dele eddike og sukker. Du skal bruge nok til at den lige kan dække løgene. Lad løgene trække i lagen til servering.

hvidløgsquashøstershatte
5 min.
Forbered fyld

Skær squashen i tynde skiver med en kniv. Pluk svampene ud i mundrette stykker med fingrene. Snit hvidløget i tynde skiver.

pizzadej - på surdejmascarpone
10 min.
Lav pizzaen

Rul dejen tyndt ud på et let melet bord. Fordel et par skefulde mascarpone rundt og læg squashskiverne tæt. Kom hvidløg og svampe ovenpå og kom et par dråber olivenolie rundt. Krydr med salt og groftkværnet sort peber.

Bag til pizzaen er gylden og gennembagt - ca. 10-15 min alt efter ovn.

rucolakrystal karl
30 min.
Anretning

Riv osten over pizzaen når den kommer ud af ovnen. Og server med rucola og syltede løg ovenpå, eller som salat på siden. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?