Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Forvarm ovnen til 250-275 grader.
Skyl citronen, og riv lidt skal af - pres saften fra.
Riv Himmelbjergosten, og sæt den til side.
Pil skindet af pølsen, og skær den i tynde skiver på 1-2 mm.
Brug 1 kugle dej pr. pizza. Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på 20-25 cm.
Brug rigeligt mel både over og under dejen – gerne durummel.
Børst overskydende mel af toppen af pizzabundene.
Fordel creme fraiche i et jævnt lag på pizzaerne, og fordel derefter pølseskiver og rygeost derpå sammen med ca. halvdelen af den revne ost.
Krydr med salt, peber, olivenolie samt lidt citronskal.
Lav pizzaerne direkte på bagepapir og kom dem på bageplader. Sæt pizzaerne ind i en 250 grader varm ovn. Pizzaerne bages, til de er sprøde og lækre. Det tager omtrent 12-15 min.
Kom fennikelsalat over pizzaerne. Krydr med peber, olivenolie og server straks. Riv evt. lidt ekstra ost over, og drys med revet citronskal.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften