Start med af tage dejen ud af køleskabet 30 min. før brug.
Tænd nu ovnenen på fuldt blus, mindst 230 grader, og sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.
Rul pizzabundene ud på et godt melet bord, og læg dem herefter over på hver deres stykke bagepapir.
Skær tomaterne ud i skiver, og pluk estragonen ud i blade.
Skyl kartoflerne, og skær dem i små tern.
Fordel creme fraichen rundt på pizzabundene, og kom herefter tomatskiver på. Drys med kapers og krydr med salt, friskkværnet peber og gerne nogle dråber god olivenolie. Bag i ovnen, når den er helt varm. Et par minutter før pizzaen er færdig, slår du ægget ud i midten og lader det bage med, indtil hviden har sat sig, men blommen stadig er smilende.
Imens pizzaerne bager, kan du stege kartoflerne på en pande med en smule olie i ca. 10-15 min, til de har taget lidt farve og er blevet møre. Krydr med salt og peber.
Når pizzaerne kommer ud af ovnen, drysses de med stegte kartofler og estragonblade. Husk at krydre ægget med salt og peber, og evt. et par dråber olivenolie.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()