Kødboller: Rør det hakkede kød med lidt salt og kødbollekrydderi og rul små kødboller.
Spinat: Kom spinaten i en skål og skyl den i 2 hold koldt vand. Dræn vandet fra og tør spinaten, gerne i en salatslynge.
Pizza: Halver tomaterne. Kom dem i en skål, og krydr med salt og peber samt lidt sukker og god olivenolie. Vend det hele rundt og fordel tomatblandingen på pizzaerne. Soigner forårsløgene, og kasser den øverste fjerdedel. Skær løgene i mindre stykker, og fordel dem på pizzaerne. Fordel de små kødboller på pizzaerne. Riv ca. 1/3 af pecorinoen over. Forvarm ovnen til 250-275 grader, og sæt pizzaerne ind på varme plader med bagepapir i bunden. Brug gerne en pizzasten, hvis du har én. Pizzaerne bages, til kødbollerne er gennemstegt, og pizzaerne er sprøde. Det tager omtrent 6-8 minutter.
Anretning: Kom den skyllede og tørrede spinat over pizzaerne. Riv osten over pizzaen, og krydr med friskkværnet sort peber. Til sidst dryppes lidt god olivenolie over sammen med yoghurten, og pizzaerne serveres straks.
ASA’s italienske kødbollekrydderi indeholder: 30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()