Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230-250 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten ind i ovnen, hvis du har en.
Skær squash og løg i super tynde skiver (brug gerne et mandolinjern).
Dræn osten, og pluk den ud i bidder på ca. 2x2 cm.
Kom kødet op i en skål, og rør det godt sammen med lidt salt og krydderblandingen.
Rul dejkuglerne ud på et godt melet bord, og læg herefter dejen over på et stykke bagepapir.
Kom en god skefuld tomatsauce på, og fordel stykker af ost, squash, løgringe og små bolde af kødet på pizzaen.
Bag pizzaerne i ovnen 1 af gangen i 5-15 min., alt efter ovnen, indtil de er gennembagte og flot gyldne.
Servér pizzaerne direkte fra ovnen.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kommentarer og forslag til opskriften