0
Pizza med krydret svinekød, løg og squash
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgsquashfrisk mozzarella
1 min.
Forbered grøntsagerne

Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten ind i ovnen, hvis du har en.

Skær squash og løg i super tynde skiver - brug gerne et mandolinjern.

Dræn osten, og pluk den ud i bidder på ca. 2x2 cm.

hakket svinekød 6-9%italiensk kødbollekrydderi
10 min.
Rør kødet sammen

Kom kødet op i en skål, og rør det godt sammen med lidt salt og krydderblandingen. 

tomatpassatafrisk mozzarellasquashløghakket svinekød 6-9%pizzadej - på surdej
15 min.
Lav pizzaerne

Rul dejkuglerne ud på et godt melet bord, og læg herefter dejen over på et stykke bagepapir. Kom en god skefuld tomatsauce på, og fordel stykker af ost, squash, løgringe og små bolde af kødet på pizzaen.

Bag pizzaerne i ovnen 1 af gangen i 5-15 min. alt efter ovnen, indtil de er gennembagte og flot gyldne.

30 min.
Anretning

Server pizzaerne direkte fra ovnen.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?