0
Pizza med østershatte, ricotta og rosmarin
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

østershatterosmarinhvidløgløg
1 min.
Forbered fyldet

Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft, i så god tid som muligt. Sæt gerne en pizzasten eller stål ind, hvis du har.

Pluk østershattene ud i lange strimler med fingrene.

Snit hvidløg og løg i super tynde skiver med en skarp kniv eller mandolinjern. 

Pluk rosmarin ud i blade.

flåede og hakkede tomaterpizzadej - på surdej
15 min.
Saml pizzaen

Rul dejen helt tyndt ud ca. 3-5 mm. på et let melet bord. 

Fordel et par skefulde hakkede tomater på dejen og krydr med lidt salt.

Fordel løgringe, hvidløg, rosmarin og svampe ovenpå. Kom et par dråber god olivenolie over.

frisk ricotta
20 min.
Bag pizzaen

Bag pizzaen til den er gylden og gennembagt - ca. 5-15 min alt efter ovn.

Når pizzaen kommer ud af ovnen kommer du et par skefulde ricotta rundt.

30 min.
Anretning

Anret pizza ved bordet og del rundt.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?