0
Pizza med brune svampe, rosmarin og ricotta
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Det er altid en fordel at tænde ovnen i ekstra god tid, når der skal laves pizzaer. Så tænd den gerne en halv til en hel time før du skal lave mad, hvis du har mulighed for det.

Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brun mark-champignonrosmarinflåede tomaterhvidløg
1 min.
Fyld

Vi anbefaler, at du tager pizzadejen ud af køleskabet en halv time før brug. Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft.

Hæld tomaterne op i en sigte. Du skal kun bruge selve tomaterne til denne opskrift. Tomatjuicen kan du eksempelvis bruge til en pastaret senere på ugen.

Kom de drænede tomater op i en skål. Snit hvidløgene super fint med en kniv. Kom hvidløg op i skålen til tomaterne sammen med et skud olivenolie, lidt salt og friskkværnet peber. Mos det hele til en grov pure med dine fingre.

Snit svampene i tynde skiver.

Pluk rosmarinen ud i blade.

pizzadej - på surdej
10 min.
Pizza

Rul pizzaerne ud på et godt melet bord.

Fordel tomatsauce og skiver af svampe ovenpå. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, dryp lidt olivenolie over og drys rosmarin på.

Bag i ovnen, til pizzaen er gylden og flot. Det tager 7-10 min. pr. pizza afhængig af ovnen.

citronricotta fra la Treccia
30 min.
Anretning

Når pizzaen kommer ud af ovnen, kommer du små skefulde af ricotta ovenpå, og river godt med citronskal over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?