Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230-250 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.
Skrub gulerødderne, eller skræl hvis nødvendigt. Skær dem i grove stykker på størrelse med en tommeltot. Vend dem med lidt olivenolie og salt, og sæt dem ind i bunden af ovnen i et ildfast fad. Bag ca. 10-25 min. (afhængig af ovn), til de har taget farve i kanterne, og er møre.
Snit løgene i super tynde skiver. Skær pølsen i skiver med en kniv.
Rul dejen ud på et let melet bord. Fordel et par skefulde hakket tomat rundt på dejen, og krydr med lidt salt. Pluk osten ud i bidder, og fordel dem rundt. Kom til sidst løg og pølseskiver på pizzaen, og slut af med et par dråber olivenolie. Bag i ovnen ca. 5-15 min., til den er gylden og gennembagt.
Mens pizzaen bager, kan du færdiggøre salaten.
Pisk en dressing af lige dele citronsaft og god olivenolie. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig marinade pr. kuvert. Skær æblet i små tern, og pluk persillen ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.
Når gulerødderne er færdigbagte, vender du dem med dressingen, persillestilke, persilleblade og æbler, og krydrer med lidt groftkværnet sort peber.
Anret pizzaen på bordet med salaten i portionsskåle.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Kundekommentarer ()