Tag gerne pizzadejen ud af køleskabet en 1/2 time før brug.
Tænd ovnen på 250-275 grader, og sæt en pizzasten ind, hvis du har en. Hvis ikke, kan du bruge en flad bageplade. Tænd gerne ovnen i god tid, hvis det er muligt.
Skræl løgene, og snit dem super tyndt med en skarp kniv eller et mandolinjern.
Dræn tunen for olie, og gem gerne nogle dråber af olien til senere.
Kom rucolaen op i en skål, og vend den rundt med godt med fintrevet citronskal, lidt citronsaft og et par dråber af olien fra tunen.
Pak dejen forsigtigt ud med mel på hænderne. Dejen skal ikke æltes sammen. (Brug 1 kugle dej pr. pizza).
Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på ca. 20-25 cm. Rul fra midten og ud, og brug masser af mel på bordet.
Fordel creme fraichen på hver pizza, og læg løg og tun på. Krydr godt med friskkværnet peber, lidt salt og et par dråber olivenolie.
Bag en pizza af gangen, til de er flotte og gyldne.
Kom til sidst oliven og rucolasalat ovenpå når pizzaen kommer ud af ovnen.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kundekommentarer ()