Start med at tænde ovnen, gerne i ekstra god tid. Sæt den på 230-250 grader varmluft. Og sæt gerne en pizzasten/stål ind, hvis du har.
Skyl fennikel og squash, og pil hvidløg.
Skær alle tre ting i super tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern, hvis du har.
Rul pizzaerne ud på et godt melet bord.
Fordel tomatsauce og grønt på. Dryp med et generøst skud olivenolie, og krydr med salt.
Dræn osten, pluk den ud i klatter, og fordel dem på pizzaen.
Bag pizzaerne i ovnen, når den er helt varm, til de er gyldne og flotte.
Spis pizzaerne direkte fra ovnen, og drys med røget chili efter smag ved bordet.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()