0

Pizza med spicy salami, frisk mozzarella og sprød salat med fennikel

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

OBS. Pølsen er lidt stærk, så undlad den evt. til dem der ikke er fans. 

pizzadej - på surdej (Øko)flåede og hakkede tomaterhvidløgsalame ventricina piccante
1 min.
Topping

Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft. Sæt gerne plader i ovnen til pizzaen. 

Rør tomaterne med en smule revet hvidløg, salt, peber og olivenolie. Blend dem med en stavblender eller lad være. 

Skær pølsen i små tern. 

 

 

pizzadej - på surdej (Øko)frisk mozzarellaFennikelhjertesalat
7 min.
Pizza og salat

Rul eller træk dejen ud på et meldrysset bord. Læg den på bagepapir og top den med en smule tomatsauce, brud af mozzarella og pølse. Dryp med olivenolie og træk pizza og bagepapir over på en varm plade. Bag pizzaerne to og to i den varme ovn i 8-15 min. Eller til de er gyldne og gennembagte.

Pluk imens salaten, skær fennikel i både. Vend hjertesalat med det meste rucola, fennikel og anret salaten på et fad. Top med olivenolie, eddike, salt og peber. 

23 min.
Anretning

Top pizzaerne med en smule rucola. Servér straks med salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.