Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft. Sæt gerne en bagesten ind eller alternativt en alm. bageplade.
Kom de hakkede tomater op i en skål, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt et godt skud olivenolie, og mos/rør sammen med en gaffel.
Pluk svampene ud i strimler.
Vend rucolaen op i en skål med et par dråber olivenolie.
Rul pizzakuglerne ud på et godt melet bord.
Fordel tomatsauce på bundene, og kom svampe, plukket mozzarella og kapers på.
Bag pizzaen til den har taget godt med farve, og osten er smeltet.
Fordel rucola over, når pizzaen kommer ud af ovnen, og server straks.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()