0
Pizza med varmrøget laks, svampe, dild og citron

Pizza med varmrøget laks, svampe, dild og citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Varmrøget laks: Pluk laksekødet i små mundrette stykker og kasser skindet. Sæt laksekødet til side, da det først skal på pizzaen i sidste øjeblik.

Dild: Pluk dilden og læg den i en skål med iskoldt vand. Lad det stå 5-10 minutter, dræn vandet fra og tør gerne dilden i en salatslynge.

Pizza: Skær svampene i ultratynde skiver gerne på et mandolinjern. Pil og skær ligeså tynde skiver af hvidløg. Fordel begge dele på pizzabundene, og krydr med salt og peber. Dræn vandet fra mozzarellaen, og knug det let, så vandet løber fra. Fordel osten på pizzaerne, det gøres nemmest ved at rive små stykker af osten og komme på. Forvarm ovnen til 250 grader, og sæt pizzaerne ind på varme plader med bagepapir i bunden (eller på en pizzasten hvis du har det). Pizzaerne bages, til osten er smeltet, og pizzaen er sprød. Det tager omtrent 6-8 minutter!

Anretning: Fordel det plukkede laksekød på pizzaerne, kom den skyllede og tørrede dild over, og krydr med friskkværnet sort peber og revet citronskal. Til sidst dryppes lidt god olivenolie over pizzaerne, som serveres straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?