0
Pocheret glashvar i karry med radise og bred persille
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Fisken

Del fisken i 2 dele på langs, krydr stykkerne med lidt salt, og lad dem trække til senere.

Sæt en stor gryde vand med et skud salt over til at koge nudler i.

radiserbredbladet persillepak choynudler
5 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i blade, skyl dem, og snit dem fint. Pluk, skræl og skær radise i tynde strimler. Skyl og hak persillen.

Kog nudlerne, til de er møre med let bid.

kokosmælklimerød thai karrypaste
20 min.
Karry

Steg karrypasten i 1-2 min. i en stor gryde eller wok med lidt olie. Tilsæt så kokosmælk, og bring den i kog. Tilsæt fisken, lad den simre i 2-3 min., og smag til med limesaft, lidt fishsauce og salt.

bredbladet persille
30 min.
Anretning

Anret nudler og rå grønt i en dyb tallerken. Kog karryen op igen, og hæld karry og fisk over retten. Drys med den hakkede persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?