Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Del fisken i 2 dele på langs, krydr stykkerne med lidt salt, og lad dem trække til senere.
Sæt en stor gryde vand med et skud salt over til at koge nudler i.
Pluk pak choy ud i blade, skyl dem, og snit dem fint.
Pluk, skræl og skær radise i tynde strimler.
Skyl og hak persillen.
Kog nudlerne, til de er møre med let bid.
Steg karrypasten i 1-2 min. i en stor gryde eller wok med lidt olie.
Tilsæt så kokosmælk, og bring den i kog.
Tilsæt fisken, lad den simre i 2-3 min., og smag til med limesaft, lidt fishsauce og salt.
Anret nudler og rå grønt i en dyb tallerken.
Kog karryen op igen, hæld karrysauce og fisk over retten, og drys med den hakkede persille.
Kommentarer og forslag til opskriften