0
Pocheret skærising/rødspætte i karry med radise og bredbladet persille

Pocheret skærising/rødspætte i karry med radise og bredbladet persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

skærisingfilet uden skind
1 min.
Fisken

Del fisken i 2 dele på langs, krydr stykkerne med lidt salt, og lad dem trække til senere.

Sæt en stor gryde vand med et skud salt over til at koge nudler i.

radiserbredbladet persillepak choynudler
5 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i blade, skyl dem, og snit dem fint. 

Pluk, skræl og skær radise i tynde strimler. 

Skyl og hak persillen.

Kog nudlerne, til de er møre med let bid.

kokosmælklimerød thai karrypasteskærisingfilet uden skind
20 min.
Karry

Steg karrypasten i 1-2 min. i en stor gryde eller wok med lidt olie.

Tilsæt så kokosmælk, og bring den i kog.

Tilsæt fisken, lad den simre i 2-3 min., og smag til med limesaft, lidt fishsauce og salt.

bredbladet persille
30 min.
Anretning

Anret nudler og rå grønt i en dyb tallerken.

Kog karryen op igen, hæld karrysauce og fisk over retten, og drys med den hakkede persille.

Kommentarer og forslag til opskriften