0
Pocheret kulmule i rød karry med tomater, aubergine og nudler

Pocheret kulmule i rød karry med tomater, aubergine og nudler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailauberginenudler
1 min.
Grønt

Start med at sætte en gryde vand over at koge til nudler. Husk et godt skud salt i vandet.

Skyl tomater og aubergine. Skær auberginen i store firkanter. Halvér tomaterne.

Steg auberginerne på en stor pande i lidt olivenolie ved mellem varme i 3-4 min., til de er møre. Krydr med lidt salt.

Kog nudlerne i vandet, til de er møre. Smag dig frem.

kokosmælkrød thai karrypastekulmulefilet uden skind
10 min.
Karry

Find en stor gryde eller wok frem. Tilsæt lidt olivenolie, og steg karrypasten af i en smule olivenolie i 1-2 min.

Kom så kokosmælken og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert i gryden, og giv det et opkog.

Skær fisken ud i stykker på størrelse med en tændstikæske. Når karrysovsen koger, slukker du for blusset, og kommer fisken ned i. Læg låg på, og lad fisken trække færdig i 7-10 min.

lime
30 min.
Anretning

Tag fisken forsigtigt op af gryden, og anret den i en tallerken med nudler og auberginer.

Tilsæt de halve tomater til karrysovsen, og kog den op igen. Smag til med masser af limesaft og salt. Hæld den varme sovs over fisk og nudler.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?