Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Fjern top og rod på porren, og skyl resten godt. Vær især grundig i toppen af porren. Gnid de hele porrer med lidt olivenolie, og bag dem hele i ovnen i ca. 25 min., til de er helt møre.
Sæt en gryde med vand over at koge. Brug ca. 1 l vand pr. kuvert. Tilsæt et godt skud salt, og bring gryden i kog. Når vandet koger, kommer du kyllingebrysterne ned i vandet, og skruer ned på allerlaveste blus. Gryden skal blot stå og simre lige omkring kogepunktet. Pocher så brysterne i 8-10 min. Sluk herefter for gryden, og lad brysterne trække i vandet indtil senere.
Vask kartoflerne grundigt, og skræl løget. Riv kartoflerne på den grove side af et råkostjern, og snit løget i tynde skiver med en skarp kniv.
Bland løg og kartofler sammen i en skål, og krydr grundigt med salt og friskkværnet peber. Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, tilsæt en generøs mængde olivenolie, og læg et lag af kartoffelblandingen på panden i ca. 2 cm tykkelse. Lad kartoffelblandingen stege i 4-5 min. på den ene side og tage godt med farve. Vend röstien, og steg den gylden og mør på den anden side. Gentag processen, hvis du har mere kartoffelblanding tilbage. Lad de stegte rösti ligge på fedtsugende papir indtil servering.
Tag brysterne op af gryden, og hæld vandet væk. Kom fløden op i gryden, og kog den ind, til den tykner let. Kom så krydderblandingen op i, og smag til med lidt salt.
Tag porrerne ud af ovnen, og flæk dem på langs. Anret dem på en tallerken med lidt olivenolie, salt, friskkværnet sort peber og fintrevet citronskræl over.
Anret også røsti og kylling på tallerkenen, og kom saucen over brysterne.
Velbekomme!
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()