Krydr fisken med salt på alle sider, og gem den til senere.
Forvarm ovnen til 200 grader. Skrub kartoflerne, og skyl dem grundigt under vand. Skær kartoflerne til pommes frites, og læg dem på en bradepande dækket med bagepapir. Vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Bages i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er møre ind til midten.
Pil bladene fra stokken på salaten, skyl dem grundigt, og afdryp dem for vand.
Skyl dilden grundigt, afdryp for vand, hak den groft, og kom den op i en lille skål.
Dræn kapers for væde, hak dem groft, og tilsæt dem til dilden. Hæld 1 spsk. olie og 1/2 tsk. sennep pr. person i skålen, og smag vinaigretten til med salt, peber, revet citronskal og citronsaft.
Pil det yderste lag af porren, og skær bunden og den øverste trævlede, grønne del af.
Flæk porren, og skyl den grundigt mellem lagene. Lagene må gerne adskille sig fra hinanden. Læg porren på en pande med 1/2 spsk. olie pr. person over høj varme. Steg i ca. 2 min., indtil porren får godt med farve. Vend porren, og steg på den anden side i yderligere 2 min. Når porren er blevet mør, tages den af panden, og krydres med salt og peber.
Sæt en pande, hvor bunden er dækket med vand, over ved høj varme. Når vandet begynder at koge, lægges fisken i vandet med skindsiden opad. Skru ned for varmen, kom låg på panden, og lad fisken dampe i ca. 6 min. Når skindet kan tages af fisken, er den færdig.
Vend salaten i vinaigretten, og servér salaten sammen med fisken, den stegte porre og de bagte kartofler.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()