Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber, og læg den til side til senere, ikke på køl.
Pil rødløget, og snit det i tynde skiver.
Varm en stor gryde op til middel varme, tilsæt lidt olie, og sauter rødløgene til de er møre, uden at de tager farve. Kom karrypastaen ned i gryden, og lad den stege lidt med. Tilsæt så kokosmælken, giv den et opkog, og sluk for gryden. Bemærk, at du selv kan styre mængden af karrypasta, alt efter hvor krydret du kan lide din mad.
Vask risene i en sigte, og kom dem over i en gryde. Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skyl og pluk broccoliet ud i buketter, og skær dem i tynde skiver. Rist dem hårdt på en meget varm pande med en smule olie, blot så de lige tager lidt farve men beholder en masse bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tænd for gryden med kokosmælk, og bring den op at koge. Tilsæt herefter fisken. Lad gryden småboble et minut eller to, inden du slukker, lægger låg på, og lader fisken pochere færdig i 5-7 min.
Anret ris i bunden af en dyb tallerken med broccoli og fisk ovenpå. Når du har taget fisken op, smager du saucen til med masser af limesaft, salt eller evt. soya, hvis du har. Hæld saucen ud over, og slut af med plukkede mynteblade.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()